001 - Homan Zonnepanelen

Gemeente Abcoude verkoopt Tumult aan Westhoek Wonen


Geplaatst op: 3 januari 2011

De gemeente verkoopt het perceel aan Kerkplein 28 voor het symbolische bedrag van 1 euro. Westhoek Wonen gaat het pand vervolgens renoveren, zodat de jeugd van Abcoude in 2012 kan beschikken over een splinternieuw jongerencentrum.

Tom Burgers, Ton de Roode en Jobke Vonk-Vedder, respectievelijk directeur-bestuurder van Westhoek Wonen en wethouders bij de gemeente Abcoude, ondertekenden op 22 december 2010 het koopcon-tract. Ook werd een huurcontract aangegaan met de toekomstige beheerder: stichting Tympaan. Direc-teur Simone Tielrooij zette daartoe haar handtekening en wordt daarmee hoofdhuurder van Tumult als de renovatie is voltooid.

Abdel Skefati en Jildou Douma, jongerenwerkers van de gemeente Abcoude, organiseren veel activitei-ten in Tumult. Op termijn treden deze jongerenwerkers in dienst bij stichting Tympaan en wordt het jon-gerenwerk vanuit de welzijnsstichting aangeboden. Daarnaast gaat Tympaan op zoek naar andere acti-viteiten die gericht zijn op jeugd en jongeren. In dat verband zal stichting Tumult, de huidige huurder, activiteiten blijven aanbieden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Abcoude verkoopt Tumult aan Westhoek Wonen

De gemeente verkoopt het perceel aan Kerkplein 28 voor het symbolische bedrag van 1 euro. Westhoek Wonen gaat het pand vervolgens renoveren, zodat de jeugd van Abcoude in 2012 kan beschikken over een splinternieuw jongerencentrum. Tom Burgers, Ton de Roode en Jobke Vonk-Vedder, respectievelijk directeur-bestuurder van Westhoek Wonen en wethouders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: