Nieuwe woningcorporatie in en voor het Groene Hart


Geplaatst op: 3 januari 2011

Woningcorporaties Westhoek Wonen uit Mijdrecht, SWW uit Woerden en GroenrandWonen uit Vleuten zijn op 31 december 2010 juridisch gefuseerd. De daadwerkelijke samenvoeging van de drie organisaties vindt plaats na de zomer.

Met de fusie bundelen de drie corporaties hun krachten. Daardoor kunnen er meer projecten ontwikkeld worden, vanuit een stevigere financiële positie. Dat moet beweging brengen in de vastgelopen woningmarkt van het Groene Hart, waar vooral ouderen en starters van kunnen profiteren. Daarnaast kan door de bundeling van krachten beter het hoofd worden geboden aan de toegenomen complexe regelgeving en de gevolgen van de kredietcrisis.

Goede en bereikbare dienstverlening blijft voorop staan. Ook na de fusie kunnen huurders rekenen op een laagdrempelige, toegankelijke, maatschappelijk betrokken en sociale woningcorporatie, die dicht bij haar klanten en relaties staat en haar bijdrage levert aan de regio. Klanten blijven onder andere terecht kunnen op de vertrouwde kantoren in Mijdrecht, Woerden, Montfoort en Vleuten.

Na de zomer treedt de nieuwe organisatie naar buiten. Tot die tijd blijven Westhoek Wonen, SWW en GroenrandWonen werken onder hun huidige naam.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe woningcorporatie in en voor het Groene Hart

Woningcorporaties Westhoek Wonen uit Mijdrecht, SWW uit Woerden en GroenrandWonen uit Vleuten zijn op 31 december 2010 juridisch gefuseerd. De daadwerkelijke samenvoeging van de drie organisaties vindt plaats na de zomer. Met de fusie bundelen de drie corporaties hun krachten. Daardoor kunnen er meer projecten ontwikkeld worden, vanuit een stevigere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: