001 - De Baat

Cursus Levensreddend handelen in de sport


Geplaatst op: 3 januari 2011

Tijdens de gymles, de training bij de sportvereniging of een sportactiviteit op straat kan er altijd iets gebeuren. Iemand kan na een ongeluk eerste hulp nodig hebben of zelfs moeten worden gereanimeerd. Snel en goed handelen is dan van levensbelang. Daarom organiseert Sportservice Midden Nederland een eendaagse (vrijdag 11 maart) en tweedaagse cursus (vrijdag 25 en zaterdag 26 maart) ‘Levensreddend handelen'. De cursus wordt gehouden in het Huis van de Sport in Nieuwegein en is voor iedereen die werkzaam is in de sport in De Ronde Venen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de banners ‘Levensreddend handelen' op www.sportservicemiddennederland.nl.  

Certificaat
Na het volgen van de cursus ontvangen de deelnemers een erkend certificaat dat twee jaar geldig is. De eendaagse cursus is vooral voor mensen waarvoor een basiscursus voldoende is en voor trainers van sportverenigingen. De tweedaagse cursus is voor mensen die zich veel bezighouden met de uitvoering van sport- en beweeglessen en/of trainingen, zoals combinatiefunctionarissen en docenten lichamelijke opvoeding.

Investering
Deelname aan de eendaagse cursus kost 213 euro en de tweedaagse cursus 380 euro. Belangstellenden die iemand anders meenemen krijgen een korting van 24 euro. Deze korting geldt dan voor beide personen.

Aanmelden
De inhoud van de cursussen en andere informatie is te vinden op www.sportservicemiddennederland.nl. Met vragen kan contact worden opgenomen met Tobias Wijnmaalen van Sportservice Midden Nederland. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-39548966 of e-mail: tobias.wijnmaalen@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus Levensreddend handelen in de sport

Tijdens de gymles, de training bij de sportvereniging of een sportactiviteit op straat kan er altijd iets gebeuren. Iemand kan na een ongeluk eerste hulp nodig hebben of zelfs moeten worden gereanimeerd. Snel en goed handelen is dan van levensbelang. Daarom organiseert Sportservice Midden Nederland een eendaagse (vrijdag 11 maart) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: