001 -Family

Receptie en reünie bij vijftigjarige Vinken


Geplaatst op: 3 januari 2011

In januari 2011 is het 50-jarig jubileum van De Vinken. De succesvolle Vinkeveense korfbalvereniging wil dit jubileum op gepaste wijze vieren. Natuurlijk hoort daar ook een receptie en een reünie bij. De voorgaande edities hiervan waren steeds een enorm succes.

Honderden mensen zijn in de afgelopen vijftig jaar lid van De Vinken geweest (of zijn dit nog steeds!!!) en de jubileumcommissie streeft ernaar om zoveel mogelijk leden en oud leden op de hoogte te houden van de op handen zijnde feestelijkheden.

Via de digitale communicatiemogelijkheden hebben al vele honderden leden en oud leden kennis genomen van het opgestelde feestprogramma. Op 14 januari begint dit met een gala-avond voor de leden. Een nog groter publiek is welkom op de zaterdag erna in de korfbalkantine op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

15 januari 2011:
Reünie en receptie 50 jaar De Vinken

Het programma voor die zaterdag is als volgt:

  • Om 16.00 (tot 18.00) is de receptie voor genodigden, leden en oud-leden
    Tijdens de receptie is ook de uitreiking van het eerste exemplaar van Kroniek deel III
  • Om 18.00 is er een gelegenheid tot het nuttigen van een broodje met aansluitend de reünie, waarin we deze avond gezellig babbelend voortzetten.
    Plaats van handeling: de kantine van KV De Vinken op het sportpark in Vinkeveen

Opgave voor de receptie en reünie is mogelijk via de website van De Vinken (www.de-vinken.nl), daar staan ook de laatste nieuwtjes over het jubileumprogramma.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Receptie en reünie bij vijftigjarige Vinken

In januari 2011 is het 50-jarig jubileum van De Vinken. De succesvolle Vinkeveense korfbalvereniging wil dit jubileum op gepaste wijze vieren. Natuurlijk hoort daar ook een receptie en een reünie bij. De voorgaande edities hiervan waren steeds een enorm succes. Honderden mensen zijn in de afgelopen vijftig jaar lid van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: