VLC

G-schaatsen op de Venen-On-Ice IJsbaan weer een groot succes!


Geplaatst op: 3 januari 2011

Woensdagavond 22 december was de laatste van een serie schaatsworkshops voor sporters met een beperking op de ijsbaan op het raadhuisplein in Mijdrecht. Op deze laatste avond waren er maar liefst 29 deelnemers! Een volle ijsbaan dus, en veel vrijwilligers om alle schaatsers de nodige aandacht te geven.

Workshops 2010
Tijdens de workshops leerde iedereen op zijn eigen manier en niveau meer over schaatsen. De workshops waren voor een speciale groep: G-schaatsers zijn sporters die net even wat meer aandacht nodig hebben om de basisvaardigheden van het schaatsen te leren. Plezier tijdens het schaatsen staat dan ook centraal. Wij hebben alle deelnemers met een lach naar huis zien gaan dus kunnen we spreken van leuke en leerzame workshops.

Op zaterdag 11 en 18 december waren de eerste twee workshops. Op zaterdag 11 december was er een wel hele bijzondere workshops. De KPN Junior schaatsspelen kwamen speciaal voor het G-schaatsen naar Mijdrecht. De schaatsers konden het schaatsen leren van Wereldkampioene Barbara de Loor.

Dankzij Reurings Beheer was er na elke schaatsles koek en zopie voor alle schaatsers en begeleiders..

De workshops op de Venen-one-ice ijsbaan werden voor het tweede jaar op rij mede mogelijk gemaakt door Dukdalf uit Mijdrecht.

Wil je ook schaatsen?
Mocht het weer ons goed gezind zijn dan gaan we de workshops herhalen op de natuurijsbaan van IJsclub Nooitgedacht in Wilnis. Voor geïnteresseerden is het ook mogelijk om in Amsterdam op de Jaap Eden Baan te komen schaatsen op zaterdagochtend van 08:30-09:30. Heb je ook interesse of vragen over het schaatsen stuur dan een mailtje naar: g-schaatsen@ijsclubnooitgedacht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

G-schaatsen op de Venen-On-Ice IJsbaan weer een groot succes!

Woensdagavond 22 december was de laatste van een serie schaatsworkshops voor sporters met een beperking op de ijsbaan op het raadhuisplein in Mijdrecht. Op deze laatste avond waren er maar liefst 29 deelnemers! Een volle ijsbaan dus, en veel vrijwilligers om alle schaatsers de nodige aandacht te geven. Workshops 2010Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: