001 -Family

Atlantis D1 en C1 gehuldigd bij Korfbal Challenge Rotterdam


Geplaatst op: 3 januari 2011

Dit jaar was voor de elfde keer de Korfbal Challenge in Rotterdam. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement tussen kerst en oud&nieuw. Er wordt een toernooi gehouden waar verenigingen aan deelnemen die op hoog niveau spelen, een talenten challenge voor district jeugdteams, je kan er een korfbalmaster volgen, op handtekeningenjacht etc.

Ook worden er tijdens deze Korfbal Challenge elk jaar jeugdteams uit heel Nederland gehuldigd voor het behaalde kampioenschap in de najaarscompetitie.
Dit jaar viel de eer zowel aan de D1 als aan de C1 van Atlantis. Woensdag 29 december was het zover en vertrok er een grote groep naar Rotterdam. De kampioenen zaten in een apart tribunevak met andere kampioenen en er was een grote groep ouders en belangstellenden aan de andere kant van de hal in het Topsportcentrum Rotterdam. Het eerste wat voor deze avond op het programma stond was een wedstrijd tussen Fortuna/MHIR en Tulips. Zij moesten strijden om een plek in de finale van 30 december.

Maar iedereen zat natuurlijk te wachten op het moment na deze wedstrijd. De C1, gesponsord door Roebeson, mocht als eerste een ereronde over het veld lopen en een groot applaus en gejuich in ontvangst nemen. Alle spelers kregen een medaille en een fotomoment. Direct daarna volgde de D1, gesponsord door de firma Bos. Zij liepen ook met gepaste trots en een vrolijk wapperende Atlantis vlag over het veld en voelden zich heel even ‘wereldkampioen'.
Na al deze opwinding voor zowel de kinderen als de ouders werden ze nog getrakteerd op een hele spannende en enerverende wedstrijd tussen Koog Zaandijk en Chinees Taipei. De overwinning werd na verlenging binnengehaald door Koog Zaandijk.

Op de foto v.l.n.r. Boven: Jonathan v.d. Horst, Lars Kuijlenburg, Joyce Rodenburg, Britt Vermolen, Rosalie Schouten, Echica Warrels, Joppe Lammers, Mark Kruiswijk. Onder: Kevin Keijman, Sven van Putten, Sander van Diemen, Rick Kuijlenburg, Amy Loman, Saskia Veenboer en Lynn Loman. Helaas ontbreken Sandra Gortenmulder, Jimmy de Koning, Heleen Haspels, Melissa v.d. Stap, Jacob Bakker, Yara van Es en Joëlle Bakker op de foto.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis D1 en C1 gehuldigd bij Korfbal Challenge Rotterdam

Dit jaar was voor de elfde keer de Korfbal Challenge in Rotterdam. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement tussen kerst en oud&nieuw. Er wordt een toernooi gehouden waar verenigingen aan deelnemen die op hoog niveau spelen, een talenten challenge voor district jeugdteams, je kan er een korfbalmaster volgen, op handtekeningenjacht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: