001 -Family

Expositie van Jochem de Ruijter in Willisstee


Geplaatst op: 3 januari 2011

Deze bijzondere expositie omvat 7 werken in Café Stee-Inn en een zestal schilderijen zijn te bezichtigen in zaal III,tijdens de openingstijden van Café Stee-Inn.

Vanaf 3 januari tot 28 februari: Jochem de Ruijter

De 29 jarige Jochem de Ruijter is een geboren en getogen Wilnisser, en een kleinzoon van wijlen de heer T. van Oudenallen.

Nadat Jochem van het Veen landen college kwam, is hij na lang zoeken naar wat hem het meest aantrok, heeft hij uiteindelijk gekozen om een gedegen Koks opleiding te beginnen. Lekker en goed eten is voor Jochem belangrijk!
Verder besteed hij veelal tijd aan vrijwilligerswerk en niet te vergeten zijn hobby's Het verzamelen van miniatuur auto's, luisteren naar muziek en creatief bezig zijn, resulteerde in het heden tentoongestelde toch wel, apart en kunstzinnig, beetje abstract,en kubistisch, surrealistisch.

Wat betreft de kunstwerken
Jochem werkt met diverse materialen in zijn schilderijen, zoals kunstenaars in de dop, op de kunstacademie, leren.
Alleen Jochem heeft de gave om, zelf op dit gebied zich te ontplooien, nadat hij teken en schilderlessen heeft genomen in Woerden op school bij zijn leraar Hans Goslinga. Het is zeker de moeite waard om deze aparte kunst te komen bekijken.
Wij als Dorpshuis/ Sporthal zijn ook een Cultureel centrum, zo dat mensen uit De Ronde Venen en daar buiten hier gratis mogen komen exposeren.( niet commercieel dus).
Wie ook eens wil exposeren In de "Willisstee" kan contact opnemen met Diny Kroon-Vis

Zij regelt gratis uw expositie tel. 06-23109948
Of op maandagmiddag tussen 14.00 uur en 19.30 uur " Willisstee"0297-28 46 35

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie van Jochem de Ruijter in Willisstee

Deze bijzondere expositie omvat 7 werken in Café Stee-Inn en een zestal schilderijen zijn te bezichtigen in zaal III,tijdens de openingstijden van Café Stee-Inn. Vanaf 3 januari tot 28 februari: Jochem de Ruijter De 29 jarige Jochem de Ruijter is een geboren en getogen Wilnisser, en een kleinzoon van wijlen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: