001 - Escaperoom aglemeen

Foto's priksleewedstrijden ook online


Geplaatst op: 4 januari 2011

Mijdrecht - Na drie weken ijspret is Venen-on- Ice woensdagmiddag officieel afgesloten. Voorzitter Jos van Wijk sprak van een zeer geslaagd evenement, dat dit jaar door zo'n 10.000 schaatsenthousiastelingen is bezocht. Topdag was dindag jl. toen ruim 700 bezoekers werden geteld.

Naast het bekende schoolschaatsen, discoschaatsen en het G-schaatsen, kon men dit jaar genieten van hoogtepunten als een clinic met Barbara de Loor, een bijzonder geslaagde Fashion-on-Ice modeshow van een aantal samenwerkende ondernemers en was er Midpoint-on-Ice, dat in een speciale studio naast de baan de nationale actie van Serious Request van 3FM ondersteunde en maar liefst 6.000 euro ophaalde. De organisatie kijkt dan ook tevreden terug en het lijkt er op dat er ook in 2011 weer een Venen-on-Ice komt. Evenals vorig jaar werd Venen-on- Ice afgesloten met een spannende priksleewedstrijd.

Maar liefst 24 deelnemers, 12 heren en 12 dames gingen op het ijs de sportieve strijd met elkaar aan, waaronder wethouder Jan van Breukelen en burgemeester Burgman.

Klik hier voor de foto's.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto's priksleewedstrijden ook online

Mijdrecht - Na drie weken ijspret is Venen-on- Ice woensdagmiddag officieel afgesloten. Voorzitter Jos van Wijk sprak van een zeer geslaagd evenement, dat dit jaar door zo'n 10.000 schaatsenthousiastelingen is bezocht. Topdag was dindag jl. toen ruim 700 bezoekers werden geteld.Naast het bekende schoolschaatsen, discoschaatsen en het G-schaatsen, kon men … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: