001 -Family

Verloop Nieuwjaarsnacht in district Rijn & Venen


Geplaatst op: 1 januari 2011

Regio - In Breukelen, Kockengen, Maarssen en Woerden werden in totaal 12 aanhoudingen verricht voor onder andere openbare dronkenschap, vernieling en belediging. Er vonden geen autobranden plaats en hulpverleners konden voor zover bekend ongehinderd hun werk doen.

In Kockengen werd op een feestterrein een 33-jarige man uit die plaats aangehouden voor belediging. In Woerden werden op het Kerkplein twee personen aangehouden, eveneens voor belediging. In Mijdrecht werd via cameratoezicht een drietal jongeren aangehouden voor vandalisme met vuurwerk. Zij krijgen een HALT-afdoening. In Breukelen werd een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden voor openbaar dronkenschap en het toebrengen van vernieling aan een auto.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verloop Nieuwjaarsnacht in district Rijn & Venen

Regio - In Breukelen, Kockengen, Maarssen en Woerden werden in totaal 12 aanhoudingen verricht voor onder andere openbare dronkenschap, vernieling en belediging. Er vonden geen autobranden plaats en hulpverleners konden voor zover bekend ongehinderd hun werk doen. In Kockengen werd op een feestterrein een 33-jarige man uit die plaats aangehouden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: