Hema

Agenda

Cultuurcafé de Ronde Venen: Licht op de Polder

27
zondag,  15:00 uur  - 17:00 uur
november, 2022

Plaats: Abcoude
Locatie: Jongerencentrum Tumult

Op deze zondagmiddag zijn diverse jongeren uit de Ronde Venen aanwezig. Zij spreken zich uit over hun visie en belevenissen mbt kunst en cultuur in de Ronde Venen, onder leiding van de bevlogen gespreksleiderJeroen Dirks uit Abcoude. Dit alles in het licht van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart a.s. Verder wordt er gesproken over relevante initiatieven of activiteiten die plaats (gaan) vinden in de gemeente en de wijze waarop deze een bijdrage leveren aan de gemeenschap.

Ook het publiek wordt betrokken in de gesprekken van Cultuurcafe, zoals de wijze waarop cultuur in het dagelijks leven en/of de leefomgeving wordt ervaren. Bijvoorbeeld de behoefte aan culturele activiteiten, de aanwezigheid van een cultuurhuis of cultureel centrum in de buurt of meer betrokkenheid bij het verenigingsleven. De middag wordt afgewisseld door klanken van jonge muzikanten.

Dit Cultuurcafe is de derde in een nieuwe reeks van ontmoetingen rondom kunst en cultuur, georganiseerd door Stichting Cultuurpunt Ronde Venen. Zowel de gasten als de bezoekers zijn van alle leeftijden en de toegang is gratis. Om deze middag bij te wonen graag te voren aanmelden via info@cultuurpuntrondevenen.nl

Tot kijk bij Cultuurcafe!

 

Cultuurcafé de Ronde Venen: Licht op de Polder
Cultuurcafé de Ronde Venen: Licht op de Polder