Quebit B.V.

Informatie

Quebit B.V.

Wie is Quebit?
Quebit is het meest gedreven online marketing bureau van Nederland. We zijn enthousiast en gepassioneerd in alles wat we doen, we denken mee met klanten om een optimaal resultaat te halen en gaan uitdagingen niet uit de weg. We zijn open en eerlijk: What you see is what you get, en als wij onze kennis kunnen delen met onze klanten zullen wij dat zeker niet laten. Wij zijn Quebit, hét online marketing bureau dat alles voor je uit handen neemt.

Onze roots
Vanaf januari 2010 tot eind 2011 stond Quebit vooral bekend als traditioneel IT bedrijf. Een team van verschillende professionals werkten samen om opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van IT. Quebit beheerde servers waarop enkele honderden websites draaiden in verschillende datacenters, bouwde websites en verzorgde e-mail afhandeling voor haar partners.

In de herfst van 2011 sloegen Melvin Hardey en Sander Kuiper de handen ineen, vanaf dat moment is Quebit van IT bedrijf naar online marketing bedrijf gegroeid met een uniek sales DNA. Melvin heeft ervaring in het aansturen, begeleiden en trainen van teams. Sander heeft meer dan 10 jaar brede ervaring in sales: van sales recruitment en bemiddeling tot het opstarten en begeleiden van sales-teams. Deze achtergrond maakt Quebit uniek.

Wij maken het verschil
Je kunt tegenwoordig bijna overal websites laten bouwen. Wij onderscheiden ons door websites te bouwen die niet alleen goed vindbaar zijn, maar ook converteren. De grootste successen behalen we bij ondernemers die een groei ambitie hebben en meer willen halen uit hun online marketing.

De gecombineerde visie en slagkracht van beide mannen heeft geleid tot de huidige structuur van de organisatie, een team van IT en online marketingspecialisten, nauw samenwerkend met de afdeling van sales professionals. Het combineren van online marketing en sales in onze IT toepassingen is waarin wij als Quebit het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Wij gaan voor langdurige samenwerking
Toen in 2015 Google haar partnership aanbood aan Quebit is alles in een stroomversnelling geraakt. Door samen te werken met andere organisaties zoals Google die ons ondersteunen in opleiding, training en advies, zullen we ons de komende jaren ontwikkelen tot een van de topspelers op het gebied van online marketing binnen de Randstad.

Het team van Quebit houdt de markt en laatste ontwikkelingen goed in gaten. We delen graag onze kennis door het organiseren van seminars en masterclasses. Onze kracht is dat we dit doen op alle niveaus van kennis en ervaring: van starter tot professional.

Contactgegevens
Molenlaan 13A
1422 XN Uithoorn
Tel: 020 3315705
E-mail: info@quebit.nl
Website: www.quebit.nl/

     

Openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

')