Difolis

Informatie

Difolis

‘Meer bewegen en gezonder eten’. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en daar kun je vast wat lifestyle tips, recepten en extra motivatie bij gebruiken van specialist en ervaringsdeskundige Frank Korlas. Zeker als je vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxibestuurder of rij-instructeur bent betekent gezond eten en bewegen vaak een andere levensstijl.

Frank Korlas richt zich als gediplomeerd voedingsdeskundige, vitaliteitscoach, lifestylecoach en ervaringsdeskundige vooral op de mannen en vrouwen op de weg. Mannen die werkzaam zijn in de transportsector of de hele dag in de auto zitten als rij-instructeur of vertegenwoordiger hebben een andere levensstijl dan de meesten. Juist in deze sector is het belangrijk dat je de hele dage fit en alert bent en ook in staat bent je werk goed uit te voeren.  Duf, weinig energie of duizelig onderweg zijn is absoluut geen optie!

Samen gaan wij daarom op weg naar het voor jou ideale streefgewicht. Op een manier die bij jou en je leven past. Wij coachen jou onderweg naar jouw eindbestemming! Maar ook daarna. Kies daarom voor een abonnement dat bij jou past op een manier die bij jou past. Wacht niet tot morgen, maar ga vandaag op weg naar een gezondere levensstijl!

Contactgegevens
Hoorn 77-12
2404HH Alphen aan den Rijn
E-mail: info@difolis.nl
Website: difolis.nl/


')