001 - Hema

Demonstraties siersmid Arthur Dreissen op Dag van het Veen


Geplaatst op: 22 juli 2008
Arthur Dreissen maakt sinds 1982 uiteenlopende meubelen en kunst van staal en andere metalen. Vaak in combinatie met hout, glas of kunststof.

Denk aan: tafels, stoelen, verlichting, kantoorinrichting op maat. Ik ontwerp zelf, maar maak ook werk in opdracht van bijvoorbeeld meubelontwerpers, architecten en particulieren.

Siersmeedwerk
Ambachtelijk smeedwerk is zijn passie. Het biedt de mogelijkheid om geheel los te komen van het rechte-, ronde- of platte basismateriaal. Natuurmotieven als bloemen en bladeren zijn in smeedwerk mogelijk en geven uitgebreid de ruimte om de fantasie de vrije loop te laten in de ideeën en ontwerpen.

Authentiek en uniek
Het ontwerp, het gekozen materiaal, de ambachtelijke uitvoering: samen zorgt dit ervoor dat wat voor u gemaakt wordt altijd bijzonder, uniek en blijvend is. Passend bij uw situatie en wensen. Een verrijking.

De Dag van het Veen 2008 heeft een uitgebreid programma met theater, ambachten, beeldende kunst, muziek, tentoonstellingen, excursies, proeverijen en rondleidingen. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud.

Kom zaterdag 23 augustus in Nieuwer ter Aa kijken hoe Arthur aan het smeden is op een kolengestookte veld-oven, met aambeeld en divers handgereedschap. Er zijn ook een aantal recent voltooide producten te zien en te koop.

Kunt u de 23e niet, dan bent u op afspraak altijd van harte welkom in de werkplaats van Arthur:Lange Meentweg 17b, Woerdense Verlaat.
Op www.arthur-dreissen.nl vindt u verdere informatie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Demonstraties siersmid Arthur Dreissen op Dag van het Veen

Arthur Dreissen maakt sinds 1982 uiteenlopende meubelen en kunst van staal en andere metalen. Vaak in combinatie met hout, glas of kunststof.Denk aan: tafels, stoelen, verlichting, kantoorinrichting op maat. Ik ontwerp zelf, maar maak ook werk in opdracht van bijvoorbeeld meubelontwerpers, architecten en particulieren. SiersmeedwerkAmbachtelijk smeedwerk is zijn passie. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: