001 -Family

Leefbaarheid en Welzijn Ouderen slaan de handen ineen


Geplaatst op: 14 maart 2007
Bij de besturen van de Stichting Welzijn Ouderen De Ronde Venen en de Stichting Leefbaarheid De Ronde Venen leeft al langer de gedachte een fusie aan te gaan om zo te komen tot een bredere welzijnsorganisatie in de gemeente. Het gemeentebestuur speelt eveneens met die gedachte, maar de beide stichtingsbesturen hebben nu de daad bij het woord gevoegd door een personele unie aan te gaan, waardoor het bestuur van de ene stichting tevens het bestuur vormt van de andere en andersom.

De inwoners zullen voorlopig weinig merken van de fusie. De beide stichtingen blijven gehuisvest aan de Kerkvaart 2 en de voor 2007 vastgestelde programma’s zullen worden uitgevoerd. Achter de schermen zal echter verder worden gewerkt aan het samengaan van de beide stichtingen, waar zich mogelijkerwijs nog andere lokale welzijnsorganisaties bij kunnen aansluiten. Op 1 januari 2008 moet de samenvoeging een feit zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leefbaarheid en Welzijn Ouderen slaan de handen ineen

Bij de besturen van de Stichting Welzijn Ouderen De Ronde Venen en de Stichting Leefbaarheid De Ronde Venen leeft al langer de gedachte een fusie aan te gaan om zo te komen tot een bredere welzijnsorganisatie in de gemeente. Het gemeentebestuur speelt eveneens met die gedachte, maar de beide stichtingsbesturen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: