Vinkefest
Korver Makelaars erkend Duokoop-adviseur

Korver Makelaars erkend Duokoop-adviseur


Geplaatst op: 21 juni 2013

John Korver van Korver Makelaars in Mijdrecht heeft onlangs het certificaat ‘Erkend Duokoop-adviseur’ in ontvangst genomen. Duokoop is een regeling die het mogelijk maakt een woning te kopen, die anders net niet gekocht had kunnen worden.

Wie koopt met gebruikmaking van de Duokoop-regeling koopt namelijk alleen het huis en (nog) niet de grond. De grond wordt in erfpacht uitgegeven en die 'huurt' men in feite. Het verschil is misschien net het verschil tussen het kunnen kopen van een droomhuis, of er van dromen.

Volgens erkend Duokoop-adviseur John Korver is het dankzij de Duokoop regeling eerder haalbaar om een eigen woning te kopen: “Duokoop belooft geen gouden bergen, maar door de huidige strakke regels voor het verstrekken van een hypotheek is het moeilijker, met name voor de starter op de woningmarkt, om een koopwoning gefinancierd te krijgen. Wat volgens de regels nu net niet lukt, wordt met de Duokoopregeling meestal wel haalbaar. De Duokoopregeling is een echt consumentenproduct dat gericht is op de belangen van de consument, zodat het gebruik van de regeling niet leidt tot onredelijke kosten voor de koper.“

John Korver: “Het gaat bij de Duokoopregeling uitdrukkelijk niet om goedkoper te kunnen wonen, maar om een regeling die het mogelijk maakt om de woning te kunnen kopen die anders net niet gekocht had kunnen worden. Het is een kwaliteitsproduct waarmee nieuwe kansen worden gecreëerd voor kopers in de woningmarkt.” John is enthousiast over de samenwerking met Duokoop BV. Goede advisering van de consument is belangrijk bij het kopen van een woning. Duokoop BV werkt daarom alleen samen met erkende makelaars en erkende financieel adviseurs. Zie ook www.duokoop.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Korver Makelaars erkend Duokoop-adviseur

John Korver van Korver Makelaars in Mijdrecht heeft onlangs het certificaat ‘Erkend Duokoop-adviseur’ in ontvangst genomen. Duokoop is een regeling die het mogelijk maakt een woning te kopen, die anders net niet gekocht had kunnen worden. Wie koopt met gebruikmaking van de Duokoop-regeling koopt namelijk alleen het huis en (nog) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: