Korver Makelaars o.g.

Korver Makelaars o.g.

Korver Makelaars o.g.

Huizen kopen en verkopen. Het zijn grote beslissingen met verschillende gevolgen die nog jaren invloed hebben op uw leven. Dat moet goed gaan en ook nog in één keer. De eventuele risico’s zijn groot en deze wilt u zo klein mogelijk houden. Dus zoekt u een makelaar waar u vertrouwen in hebt en die u van A tot Z begeleidt. Iemand die uw belangen behartigt die u vooraf eerlijk vertelt wat de mogelijkheden zijn en actief aan het werk gaat.

Achter Korver Makelaars staat John Korver. Al meer dan vijftien jaar werkzaam in de makelaardij en in 1997 beëdigd als makelaar-taxateur. Voor John en zijn team is het duidelijk dat een huis meerdere zijden heeft: een huis is het thuis waarin uw leven zich afspeelt, maar ook is het een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes. Of een huis een thuis kan zijn of worden, is een kwestie van gevoel en creativiteit. Empathie is nodig om de mens achter de koper te leren kennen; creativiteit en fantasie om de mogelijkheden van een huis te zien. Of een huis een verstandige en goede investering is, of een financieel blok aan het been, vereist zakelijk inzicht en ervaring. Wij kennen de woningen, weten wie er op zoek is naar een huis en wie erover denkt te verkopen. Wij kennen de markt als geen ander, wachten niet af, maar zijn constant actief in De Ronde Venen (Amstelhoek, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis) en omgeving met het leggen van contacten en het verzamelen van informatie.

Wij verenigen al deze eigenschappen. Persoonlijke aandacht en interesse voor u en uw dagelijkse leven, zakelijk inzicht en accuratesse voor de financiële kant van de zaak. Eerlijk en recht door zee, vertellen wij u wat uw mogelijkheden zijn en gaan wij actief voor u op pad om uw ideaal te bereiken.

Bent u op zoek naar een huis, wij vinden voor u een thuis. Verkoopt u uw huis, dan weten wij de beste prijs te behalen.

Contactgegevens
Stationsweg 12
3641 RG Mijdrecht
Tel: 0297 25 04 21
Fax: 0297 27 31 68
E-mail: welkom@korvermakelaars.nl
Website: www.korvermakelaars.nl

Nieuws

31 mrt 2015
Eerste paal voor nieuwbouw van 't Hofland in Mijdrecht geslagen Afbeeldingen
Mijdrecht - Onder toeziend oog van de aannemer Rob Bron van Badhoeve Bouw, …
01 sep 2014
Perceel grond aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht in de verkoop
Het college van B en W heeft besloten een perceel grond aan de Ontspannings…
21 jun 2013
Korver Makelaars erkend Duokoop-adviseur Afbeeldingen
John Korver van Korver Makelaars in Mijdrecht heeft onlangs het certificaat…
Geen afbeelding
15 jun 2012
Nieuwbouw informatie dag bij Korver Makelaars
Zaterdag 23 juni aanstaande van 11 tot 15 uur opent Korver Makelaars haar d…


')