Vinkefest

Nieuwbouw informatie dag bij Korver Makelaars


Geplaatst op: 15 juni 2012

Zaterdag 23 juni aanstaande van 11 tot 15 uur opent Korver Makelaars haar deuren om u te informeren over twee fantastische nieuwbouwprojecten dat zij in portefeuille heeft.

“Het leuke is dat het om twee totaal verschillende projecten gaat met twee totaal verschillende doelgroepen” vertelt John Korver. “Aan Hofland worden 12 starters- of senioren appartementen gebouwd, comfortabele appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en op korte afstand van de winkels”. De appartementen varieren van 58 tot 69 m2 en de vanaf-prijs is een spotgoedkope € 159.000,-- vrij op naam. “Het gebouw krijgt twee hoofdentrees elk met toegang naar 6 woningen. Door deze architectuur lijkt het net alsof er vier verschillende woonhuizen staan”, heel bijzonder volgens de makelaar. En een complete inrichting met eigenparkeerplaats achter het gebouw!

Aan Bozenhoven wordt op de locatie waar nog niet zo lang geleden de verlichtingszaak van Zuidervaart gevestigd was, 11 grote en luxe uitgevoerde appartementen gebouwd. “Dit project kenmerkt zich door de twee twee kleinschalige gebouwen met het groene, afsluitbare binnenterrein. De twee gebouwen hebben hun eigen karakteristieke en hoogwaardige uitstraling. Een geweldige plek om veilig en riant te wonen, u kunt hier oud worden!”, aldus Korver. “U kunt uw eigen sloep aan uw eigen tuin aanleggen als u voor een benedenappartement aan de waterzijde kiest, u kunt op de tweede verdieping genieten van een open nok waardoor u een geheel eigen sfeer krijgt. Ook krijgen de bovenste etages de mogelijkheid van een royaal en vrij dakterras”. Alle woningen beschikken over twee terrassen, een zeer grote living met aansluitend een woonkeuken, twee prima slaapkamers en een grote badkamer. Er wordt niet bezuinigd op detals als kamer en-suitedeuren, keuken en sanitair-inrichting en elk appartement heeft twee eigen parkeerplaatsen. Neem daarbij de ideale locatie op loopafstand van de winkels en het plaatje is compleet! De oppervlakte begint bij minimaal 111 m2 en een koopprijs vanaf € 425.000,-- vrij op naam.
Loopt u gerust even binnen op zaterdag 23 juni aanstaande bij de makelaar om een uitgebreide toelichting te krijgen over deze nieuwe woningen, de koffie staat klaar!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwbouw informatie dag bij Korver Makelaars

Zaterdag 23 juni aanstaande van 11 tot 15 uur opent Korver Makelaars haar deuren om u te informeren over twee fantastische nieuwbouwprojecten dat zij in portefeuille heeft.“Het leuke is dat het om twee totaal verschillende projecten gaat met twee totaal verschillende doelgroepen” vertelt John Korver. “Aan Hofland worden 12 starters- … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: