Vinkefest
Perceel grond aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht in de verkoop

Perceel grond aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht in de verkoop


Geplaatst op: 1 september 2014

Het college van B en W heeft besloten een perceel grond aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht te gaan verkopen. De kavel van 5.000 vierkante meter ligt naast het Veenweidebad, in het verlengde van de parkeerstroken. Vraagprijs is 825 duizend euro.

Om de verkoop van de grond in goede banen te leiden, hebben B en W ook een Nota van uitgangspunten vastgesteld. De kavel is ontstaan na de bouw van het Veenweidebad en heeft op dit moment de bestemming ‘Sport’. B en W zijn bereid, indien gewenst, om dit te wijzigen in ‘Bedrijf-1’. Deze bestemming maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfspand op het perceel te bouwen.

De kavel wordt in zijn geheel, of in maximaal drie delen van ongeveer 1.350 vierkante meter te koop aangeboden. Het resterende deel is in geval van verkoop in delen nodig voor (verkeers)ontsluiting.

De verkoop wordt verzorgd door Korver Makelaars in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Perceel grond aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht in de verkoop

Het college van B en W heeft besloten een perceel grond aan de Ontspanningsweg in Mijdrecht te gaan verkopen. De kavel van 5.000 vierkante meter ligt naast het Veenweidebad, in het verlengde van de parkeerstroken. Vraagprijs is 825 duizend euro.Om de verkoop van de grond in goede banen te leiden, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: