Ralf Mackenbach naar ijsbaan Mijdrecht


Geplaatst op: 7 december 2011

Ralf Mackenbach, winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival, komt naar de ijsbaan in Mijdrecht. Hij steunt zo de actie van Midpoint FM&TV. Zij proberen onder de noemer ‘Midpoint on Ice' zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM's Serious Request. Zij helpen moeders in oorlog- en conflictsituaties. Ralf komt langs op zondag 18 december, de laatste dag dat Midpoint live radio en televisie maakt.

Vanaf 13.15 uur zingt Ralf liedjes van zijn nieuwste album ‘Moving On'. Daarna neemt hij de tijd om met kinderen op de foto te gaan of een handtekening te geven. Ralf verkeert in goed muzikaal gezelschap, want hij is niet de enige die langskomt in het weekend. Allerlei lokale en landelijk bekende zangers en bands dragen hun steentje bij om geld in te zamelen voor de actie. De artiesten vind je op de website www.midpointlive.nl/moi.


Help mee en stort je donatie op 158.160.614 ten name van Midpoint on Ice, of kom in het weekend van 16 december langs bij de mobiele studio naast de ijsbaan op het Raadhuisplein.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM&TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ralf Mackenbach naar ijsbaan Mijdrecht

Ralf Mackenbach, winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival, komt naar de ijsbaan in Mijdrecht. Hij steunt zo de actie van Midpoint FM&TV. Zij proberen onder de noemer ‘Midpoint on Ice' zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM's Serious Request. Zij helpen moeders in oorlog- en conflictsituaties. Ralf komt langs op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: