001 - Homan Zonnepanelen
Welke Eastpak rugzak voor school?

Welke Eastpak rugzak voor school?


Geplaatst op: 14 mei 2019

Eastpak is zo mogelijk het populairste merk voor schooltassen voor middelbare scholieren. Het staat bekend om het simpele ontwerp, terwijl een Eastpak rugzak ook nog eens extreem stevig is en een hoogwaardige kwaliteit heeft. Hierdoor zijn de tassen van het Amerikaanse merk perfect voor scholieren die elke dag veel boeken moeten dragen naar de les. 

De checklist voor scholieren

Welke Eastpak rugzak jij nodig hebt voor school hangt af van verscheidene aspecten. Ze moeten bijvoorbeeld stevig en van een goede kwaliteit zijn, wat bij Eastpak zonder twijfel geen probleem is. Ook kan een kleine tas voor jou een mogelijkheid zijn, maar dit hangt natuurlijk af van hoeveel ruimte jouw benodigdheden nodig hebben. Als er op jouw school kluisjes zijn dan kun je ervoor kiezen om de boeken in een kluisje te bewaren, waardoor je een kleinere tas kunt aanschaffen. Een belangrijk aspect is het natuurlijk ook het ontwerp van de rugzak. Eastpak heeft tassen met veel verschillende designs, dus er zit sowieso een tas bij die jij prachtig vindt. Hierbij kun je denken aan de gebruikte kleuren, maar ook de patroontjes op de rugzak. Over het algemeen worden de tassen van Eastpak geproduceerd van polyester, wat een uitstekend materiaal is voor een tas. 

De geschiedenis van Eastpak

Eastpak begon in 1952 met het produceren van rugzakken en duffles voor het Amerikaanse leger, waarna het in de jaren zeventig ook onder de scholieren populair werd. De leger rugzakken was natuurlijk zeer geschikt om zware producten als boeken te dragen. In 1976 ging Eastpak verder met de scholieren en ontwikkelde het merk de zogenoemde daypack. Het mag dan al meer dan 40 jaar oud zijn, dit ontwerp is nog altijd iconisch. In 1985 ging het Amerikaanse bedrijf weer een stapje verder. Het begon namelijk felle kleuren toe te voegen aan de tassen, maar ook printjes kwamen terug in het ontwerp van de rugzakken. Inmiddels is Eastpak al meer dan een halve eeuw te vinden om de schouders van allerlei mensen. Waar het merk aan het begin voor stond is desondanks niet veranderd. Nog altijd worden de rugzakken van Eastpak gezien als stevig, kwalitatief en mooi. Hierdoor mocht het bedrijf producten leveren aan het Amerikaanse leger, maar dit is tevens de reden dat het nog altijd geliefd is onder het volk. Vooral middelbare scholieren zijn fan van de Eastpak rugzakken.  


Laatst bewerkt op: 14 april 2020 13:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welke Eastpak rugzak voor school?

Eastpak is zo mogelijk het populairste merk voor schooltassen voor middelbare scholieren. Het staat bekend om het simpele ontwerp, terwijl een Eastpak rugzak ook nog eens extreem stevig is en een hoogwaardige kwaliteit heeft. Hierdoor zijn de tassen van het Amerikaanse merk perfect voor scholieren die elke dag veel boeken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: