001 -Brouwer Transport
AYGO Summertime Deal bij Toyota van Ekris

AYGO Summertime Deal bij Toyota van Ekris


Geplaatst op: 16 april 2019

De AYGO is een vrolijke auto, die nu nog vrolijker is. Want de meest kleurrijke en compacte Toyota is nu als Summertime Deal leverbaar in drie unieke uitvoeringen: de x-play, de x-joy en de x-otic. Ontdek ‘m nu via Private Lease vanaf € 229,-* per maand inclusief gratis cabriodak. En als je er liever eentje koopt, profiteer je van € 1.250,- extra inruil én een gratis cabriodak.

 

Summertime Deal: Private Lease vanaf € 229,- per maand*

Gun jezelf de leukste AYGO ooit: de x-play, de x-joy of de x-otic. Die rijd je nu als Summertime Deal al vanaf € 229,- per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. Je betaalt alleen nog de benzine. En tijdelijk krijg je daar ook nog eens een gratis cabriodak bij! Bereken hier je maandbedrag.

Summertime Deal: koop een AYGO met gratis cabriodak en krijg € 1.250,- extra inruil!

Koop je liever een AYGO? Dan hebben we nog een Summertime Deal voor je: als je nu kiest voor de AYGO x-play, de x-joy of de x-otic, krijg je niet alleen een gratis cabriodak, maar ook € 1.250,- extra inruil! Bereken snel je inruilwaarde en boek een proefrit. Maak je ook kans op dat heerlijke weekendje Texel. Laat de zomer nu maar komen!

 

Klik hier voor het plannen een proefrit


Laatst bewerkt op: 17 april 2019 15:29

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AYGO Summertime Deal bij Toyota van Ekris

De AYGO is een vrolijke auto, die nu nog vrolijker is. Want de meest kleurrijke en compacte Toyota is nu als Summertime Deal leverbaar in drie unieke uitvoeringen: de x-play, de x-joy en de x-otic. Ontdek ‘m nu via Private Lease vanaf € 229,-* per maand inclusief gratis cabriodak. En … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: