001 - Homan Zonnepanelen
Scholieren uit Mijdrecht scoren met vacaturesite voor jongeren

Scholieren uit Mijdrecht scoren met vacaturesite voor jongeren


Geplaatst op: 17 april 2019

Vijf leerlingen van het VeenLanden College in Mijdrecht zijn op vrijdag 12 april derde geworden in de competitie Junior Company van het Jaar 2019. De scholieren uit vwo-5 bemachtigden deze plek met hun bedrijfje Blijbaantje. Ze gingen niet alleen met de derde prijs naar huis, want ze werden ook nog Publiekslieveling. Junior Company van het Jaar is een landelijke prijs die jaarlijks door stichting Jong Ondernemen wordt uitgereikt aan de beste bedrijfjes van middelbarescholieren.

Blijbaantje is een vacaturesite voor jongeren die opzoek zijn naar een bijbaan, maar eigenlijk niet weten wat ze willen. Via Blijbaantje worden zij in contact gebracht met bedrijven die jonge werknemers goed kunnen gebruiken.Tijdens de finale namen de scholieren uit Mijdrecht het op tegen zes andere teams. Ze werden door een jury beoordeeld op de presentatie van hun stand, het Stand van zaken rapport en een pitch. De jury bestond uit: Elske Doets (Doets Reizen), Thomas Blekman (Global School for Entrepreneurship) en Tijmen ter Veen (The Walt Disney Company Nederland). Blijbaantje ging niet met de winst naar huis, maar bemachtigde wel een derde plek én werd verkozen tot Publiekslieveling. In aanloop naar de finale konden mensen stemmen op hun favoriete Junior Company. De companies deden er alles aan om de meeste stemmen binnen te halen en de titel Publiekslieveling te winnen. In totaal is er ruim 4500 keer gestemd en mag Blijbaantje zich de favoriet noemen.


Laatst bewerkt op: 17 april 2019 10:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scholieren uit Mijdrecht scoren met vacaturesite voor jongeren

Vijf leerlingen van het VeenLanden College in Mijdrecht zijn op vrijdag 12 april derde geworden in de competitie Junior Company van het Jaar 2019. De scholieren uit vwo-5 bemachtigden deze plek met hun bedrijfje Blijbaantje. Ze gingen niet alleen met de derde prijs naar huis, want ze werden ook nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: