001 - De Baat
Feesttent Vinkefest weggewaaid door windhoos

Feesttent Vinkefest weggewaaid door windhoos


Geplaatst op: 6 juni 2019

De feesttent die klaar stond voor Vinkefest is woensdagavond laat weggewaaid. Dat gebeurde door een enorme windhoos die over het dorp trok.

De tent stond op het kermisterrein aan de Demmerik tegenover de IJsbeer. Het licht en geluid was al voor een deel aangesloten en de bar en tap stonden al klaar toen het mis ging. Een enorme windhoos trok het dak van de tent los.

De windhoos richtte een enorme ravage aan. Het tentdoek en aluminium frame vlogen meters door de lucht en belandden bij enkele buren in de tuin. Bij één van de buurtbewoners kwam het zelf de slaapkamer binnen. De vrouw raakte niet gewond maar de schrik zit er goed in.

Vervolgstappen

Een deel van de organisatie van Vinkefest kwam rond middernacht al bij elkaar om de schade te bekijken en beperken. Donderdag zullen zij bekijken of en hoe het festival vrijdagmiddag van start kan gaan.

Wanneer er meer informatie bekend is, wordt dat gemeld op deze website.Foto: Denis van der Baan

Laatst bewerkt op: 6 juni 2019 04:40

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feesttent Vinkefest weggewaaid door windhoos

De feesttent die klaar stond voor Vinkefest is woensdagavond laat weggewaaid. Dat gebeurde door een enorme windhoos die over het dorp trok. De tent stond op het kermisterrein aan de Demmerik tegenover de IJsbeer. Het licht en geluid was al voor een deel aangesloten en de bar en tap stonden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: