001- Uithoorn
Dader beschoten kat Waverveen meldt zich

Dader beschoten kat Waverveen meldt zich


Geplaatst op: 21 juli 2019

De man die afgelopen vrijdag in Waverveen een kat in het hoofd schoot met een pijl, heeft zich gemeld bij de eigenaar van het dier. Het gaat om "iemand uit de buurt die tijdens zijn hobby probeerde Guus weg te jagen en per ongeluk iets te gericht heeft geschoten" vertelt Frans, het baasje van Guus.

"Nadien meteen ontzettend veel spijt en waarschijnlijk lichtelijk in paniek gezien de reacties hier." Op Facebook kreeg de dader nogal wat verwijten naar zijn hoofd geslingerd. "Zijn moeder kwam het ons vertellen en de financiële schade wordt vergoed. Ik heb beloofd het hier verder bij te laten (wat schiet ik er mee op) en zijn naam niet openbaar te maken. Gezien de reacties zouden ze anders waarschijnlijk moeten verhuizen en dat gaat ook weer wat ver."

De kat is inmiddels weer thuis van de dierenarts "en gaat 10 dagen aan de antibiotica. Hij eet weer wat en het lijkt allemaal goed te komen met hem. Gelukkig." besluit Frans.


Laatst bewerkt op: 23 juli 2019 09:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dader beschoten kat Waverveen meldt zich

De man die afgelopen vrijdag in Waverveen een kat in het hoofd schoot met een pijl, heeft zich gemeld bij de eigenaar van het dier. Het gaat om "iemand uit de buurt die tijdens zijn hobby probeerde Guus weg te jagen en per ongeluk iets te gericht heeft geschoten" vertelt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: