001- Uithoorn
Standpunt gemeenteraad Uithoorn over Schiphol

Standpunt gemeenteraad Uithoorn over Schiphol


Geplaatst op: 19 oktober 2019

Op 17 oktober debatteerde de gemeenteraad van Uithoorn over het voorstel van minister Van Nieuwenhuizen van begin juli, om Schiphol na 2020 onder voorwaarden stapsgewijs te laten groeien tot maximaal 540.000 vluchten. De voorwaarden moeten nog worden uitgewerkt. Het standpunt van de raad is verwoord in bijgaande motie.
 
Dit standpunt brengen we onder de aandacht bij de minister, Tweede Kamerleden, Schiphol, provincie, tijdens inspraakprocedures en in de verschillende overleggen waar we als gemeente deel van uitmaken.
 
De raadsvergadering werd bijgewoond door ongeveer 100 belangstellenden. Eerder vulden bijna 1.400 mensen een vragenlijst over de toekomst van Schiphol in. De resultaten daarvan zijn te vinden op www.uithoorndenktmee.nl onder het kopje projecten/schiphol.


Bijlage
Motie Uithoorn

Laatst bewerkt op: 20 oktober 2019 09:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Standpunt gemeenteraad Uithoorn over Schiphol

Op 17 oktober debatteerde de gemeenteraad van Uithoorn over het voorstel van minister Van Nieuwenhuizen van begin juli, om Schiphol na 2020 onder voorwaarden stapsgewijs te laten groeien tot maximaal 540.000 vluchten. De voorwaarden moeten nog worden uitgewerkt. Het standpunt van de raad is verwoord in bijgaande motie.  Dit standpunt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: