001 - Escaperoom aglemeen
Toyota Van Ekris kiest voor sponsoring CSW

Toyota Van Ekris kiest voor sponsoring CSW


Geplaatst op: 12 februari 2020

In december kreeg voetbalvereniging CSW goed nieuws van Toyota dealer Van Ekris uit Mijdrecht. Met een sponsorbord van maar liefst 6 meter leveren zij een mooie bijdrage aan de Wilnisse voetbalvereniging. Het bord heeft een mooie plek gekregen langs het hoofdveld, dat zeker op de zonnige voetbalzaterdagen door menigeen gezien zal worden.

Het familiebedrijf Van Ekris is vanuit sportief én maatschappelijk belang blij dat zij met dit bord een bijdrage kunnen leveren aan een sportvereniging in de buurt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema bij de Toyota-dealer. Met deze sponsordeal laten zij dit nogmaals zien.
Bij CSW zijn sponsoren altijd meer dan welkom. Dankzij de (lokale) bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn met de voetbalvereniging, kunnen zij voor alle leden mooie dingen betekenen. Van de jeugd tot senioren, mannen en vrouwen, op en rond het veld.

 CSW wil Van Ekris bij deze hartelijk danken voor het mooie sponsorbord. Op naar een aantal mooie jaren samen!

Van Ekris is heeft vestigingen in Mijdrecht, Maarssen en Alphen aan den Rijn en is Toyota dealer voor het groene hart      www.vanekris.nlLaatst bewerkt op: 12 februari 2020 17:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toyota Van Ekris kiest voor sponsoring CSW

In december kreeg voetbalvereniging CSW goed nieuws van Toyota dealer Van Ekris uit Mijdrecht. Met een sponsorbord van maar liefst 6 meter leveren zij een mooie bijdrage aan de Wilnisse voetbalvereniging. Het bord heeft een mooie plek gekregen langs het hoofdveld, dat zeker op de zonnige voetbalzaterdagen door menigeen gezien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: