001 - Escaperoom aglemeen
Vinkefest 2020 definitief van de baan

Vinkefest 2020 definitief van de baan


Geplaatst op: 3 april 2020

De organisatie van Vinkefest heeft besloten dat het feest dit jaar definitief niet door gaat. Het verplaatsen naar een andere datum, waar eerder sprake van was, is van de baan.

Vinkefest 2020 moest dit jaar plaats vinden in het Pinksterweekend van 29 mei t/m 1 juni. Maar in verband van Corona mocht het feest niet door gaan omdat evenementen en samenzijn van volk niet mogelijk is tot tenminste 1 juni aanstaande. De organisatie liet vorige week weten het te betreuren, maar was uiterst begripvol voor deze beslissing. Ze zouden samen met de gemeente gaan kijken naar een alternatieve datum, maar door alle onzekerheden omtrent het coronavirus en de daarbij behorende bepalingen van de regering is besloten dat het feest ook later dit jaar niet gaat plaatsvinden.

Vinkefest verwelkomt iedereen graag volgend jaar tijdens Pinksteren van 20 t/m 24 mei. De gekochte tickets blijven geldig en kaarten zijn alvast verkrijgbaar via www.vinkefest.nl.


Laatst bewerkt op: 3 april 2020 12:12

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkefest 2020 definitief van de baan

De organisatie van Vinkefest heeft besloten dat het feest dit jaar definitief niet door gaat. Het verplaatsen naar een andere datum, waar eerder sprake van was, is van de baan. Vinkefest 2020 moest dit jaar plaats vinden in het Pinksterweekend van 29 mei t/m 1 juni. Maar in verband van Corona mocht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: