001 -Family
Verdachte meldt zich samen met meisje op politiebureau

Verdachte meldt zich samen met meisje op politiebureau


Geplaatst op: 4 mei 2020

Het duo waar de politie sinds zaterdagavond naar op zoek is in Mijdrecht heeft zich vandaag gemeld op het politiebureau. De 18-jairge jongen is toen direct aangehouden.

Zaterdagavond startte de politie een grote zoekactie naar een 18-jarige jongen en een 16-jarige meisje. De 18-jarige Mijdrechter is verdachte in een strafzaak en op borgtocht vrij. De man hield zich niet aan de gemaakte afspraken over zijn voorlopige vrijlating. Het 16-jarige meisje werd vermist, maar werd gezien in het bijzijn van de 18-jarige Mijdrechter. Eerder werd bericht dat de man met vuurwapen gezien zou zijn, maar dit bleek een andere melding die niets met de man te maken had.

Agenten verspreidden zaterdag een burgernetbericht, sloten straten af en zetten een politieheli in op zoek naar het duo. De actie was tevergeefs en zondag liet een politiewoordvoerder weten nog steeds op zoek te zijn naar het stel.

De politie liet maandagavond weten dat de twee zich gemeld hebben op het politiebureau. ,,De jongen is daarop direct aangehouden'' laat een woordvoerder van de politie Midden-Nederland weten en bedankt iedereen voor het mee uitkijken naar het duo.

 


Laatst bewerkt op: 7 mei 2020 10:41

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachte meldt zich samen met meisje op politiebureau

Het duo waar de politie sinds zaterdagavond naar op zoek is in Mijdrecht heeft zich vandaag gemeld op het politiebureau. De 18-jairge jongen is toen direct aangehouden. Zaterdagavond startte de politie een grote zoekactie naar een 18-jarige jongen en een 16-jarige meisje. De 18-jarige Mijdrechter is verdachte in een strafzaak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: