001 -Family
Van Ekris bedenkt Antidiefstal katalysator Toyota Prius

Van Ekris bedenkt Antidiefstal katalysator Toyota Prius


Geplaatst op: 10 oktober 2020

Helaas komt het wel eens voor dat de katalysator van de Toyota Prius 2 en beperkt bij type 3 gestolen worden. Deze berichten bereiken sinds kort de media. Ook in de gemeente Mijdrecht en omgeving zitten de dieven niet stil. Toyota Van Ekris heeft hier een mooie oplossing voor bedacht. Als de katalysator gestolen wordt, worden er meerdere onderdelen beschadigd,  en komt het vervangen hiervan op een kostenpost van 2481,- incl. montage en BTW (nieuw).  Bij dit soort diefstal gaat het om de snelheid en gemak. (hit en run genaamd)

Oplossing antidiefstal katalysator Toyota Prius :

Wij bieden voor € 100,- incl. BTW een mogelijkheid om dit te vertragen m.b.v. een lasverbinding zodat de katalysator vastzit aan de rest van de uitlaat. Daarnaast lassen wij op bepaalde punten ringen zodat de katalysator er lastig af te draaien is met een sleutel. Uiteraard is dit geen garantie dat de katalysator niet gestolen wordt. Onze ervaring is dat de dievengilde het tot nu toe links laat liggen.*  

Oplossing antidiefstal katalysator Toyota Auris : 

Er zijn ook berichten dat het eerste type Auris hybride (2009-2012) doelwit is geworden van deze diefstal. Ook hier bieden wij de bovenstaande oplossing voor. 

Het is natuurlijk geen 100% garantie maar het maakt ze het wel lastig en minder de moeite waard om te stelen. Voor onze klanten is het ook nog vaak zo dat de auto WA verzekerd is en dit niet onder de polis valt. De kosten komen daarom hard aan. Voor € 100 kun je een hoop ellende besparen. Daarnaast zijn er ook nog andere oplossingen welke op onze site te vinden zijn.  Aldus Van Ekris

Automobielbedrijf Van Ekris Mijdrecht B.V.
Industrieweg 48
3641 RM MIJDRECHT
Mijdrecht: 0297-230350
mijdrecht@vanekris.nl


Laatst bewerkt op: 10 oktober 2020 20:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Ekris bedenkt Antidiefstal katalysator Toyota Prius

Helaas komt het wel eens voor dat de katalysator van de Toyota Prius 2 en beperkt bij type 3 gestolen worden. Deze berichten bereiken sinds kort de media. Ook in de gemeente Mijdrecht en omgeving zitten de dieven niet stil. Toyota Van Ekris heeft hier een mooie oplossing voor bedacht. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: