001 -Family
Van Ekris Eindejaars Actie Toyota Aygo € 1.000 + € 250

Van Ekris Eindejaars Actie Toyota Aygo € 1.000 + € 250


Geplaatst op: 14 november 2020

Bij Van Ekris Toyota in Mijdrecht is het deze maand actie op het kleinste model van Toyota de Aygo. De Aygo is het best verkochte model van Nederland in het A-segment. Koop je nu een nieuwe Aygo bij Van Ekris en ga je dit jaar nog rijden dan geven ze extra € 1.000,- op de inruil en nog eens € 250,- te besteden aan accessoires zoals geblindeerde ramen, stootstrippen etc. Op de foto de eerste aflevering van de Aygo actie met Jeroen, Ricardo en Danny! De Aygo met leuke accenten en extra zwarte velgen. Bereken vast je inruilwaarde via onze site

Aygo erg in trek door Corona?
Op het moment dat wij te maken kregen met Corona merkten wij een stijging in de verkoop van de Aygo. Veel klanten die voorheen het OV pakte nemen nu de auto en kiezen daarvoor een zuinige en voordelige Aygo. Ook in de private lease zien wij hierin een toename. Je kan namelijk altijd rijden vanaf € 199,- wat in vele gevallen nog goedkoper is dan het OV. 

Flexlease
Twijfel je of private lease wat voor je is? Bij Flexlease kun je na 1 jaar rijden het contract per maand opzeggen. Lekker makkelijk. Wil je groter of kleiner of ga je gewoon weer met OV reizen na de Corona tijd? Flexlease geeft je de ruimte voor deze mogelijkheden. 

Toch een jong gebruikte Aygo check: www.aygooccasions.nl 

Ons team aan de Industrieweg geeft je graag advies: Stefan van de Bilt en Harry en Ferry van Ekris.

 Laatst bewerkt op: 14 november 2020 08:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Ekris Eindejaars Actie Toyota Aygo € 1.000 + € 250

Bij Van Ekris Toyota in Mijdrecht is het deze maand actie op het kleinste model van Toyota de Aygo. De Aygo is het best verkochte model van Nederland in het A-segment. Koop je nu een nieuwe Aygo bij Van Ekris en ga je dit jaar nog rijden dan geven ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: