001 - Escaperoom aglemeen
Boa onderschept vreugdevuur in De Ronde Venen

Boa onderschept vreugdevuur in De Ronde Venen


Geplaatst op: 30 december 2020

Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) heeft een vreugdevuur onderschept in Vinkeveen. Een tuin vol met brandbare materialen was de 'verrader' .

De boa zag een tuin vol met brandbare materialen aan de Uitweg in Vinkeveen. De kerstbomen, pallets en ander afvalhout waren bestemd voor een vreugdevuur tijdens de jaarwisseling. De bewoner werd aangesproken door de boa. Die heeft de man er op geattendeerd dat een vreugdevuur niet is toegestaan. Het vuur is sowieso al verboden in De Ronde Venen en gezien de huidige corona-maatregelen niet handig. ''Er komen vaak tientallen mensen op een vreugdevuur af, iets wat nu absoluut niet mag.'' laat een woorvoerder van de gemeente weten.

Het leek de bewoner toen verstandig de brandbare materialen af te voeren. In samenwerking met de boa en de gemeente is het brandhout opgeladen en afgevoerd.

Lees ook: Noodverordening tijdens jaarwisseling op Westeinderplassen
Laatst bewerkt op: 30 december 2020 16:58

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boa onderschept vreugdevuur in De Ronde Venen

Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) heeft een vreugdevuur onderschept in Vinkeveen. Een tuin vol met brandbare materialen was de 'verrader' . De boa zag een tuin vol met brandbare materialen aan de Uitweg in Vinkeveen. De kerstbomen, pallets en ander afvalhout waren bestemd voor een vreugdevuur tijdens de jaarwisseling. De bewoner … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: