001 - OrMontre
Politie zoekt getuigen van inbraak Mijdrecht

Politie zoekt getuigen van inbraak Mijdrecht


Geplaatst op: 4 januari 2021

De politie zoekt getuigen van een inbraak in Mijdrecht. Dieven sloegen zaterdag 2 januari toe op de Weegbree. De verdachten drongen via de achterzijde van de woning binnen. Dat gebeurde tussen op 2 januari tussen  15.00 en 21.30 uur.  De bewoners waren op dat moment niet thuis. Wat er precies buit is gemaakt, is nog niet bekend. Vorige week vond er in diezelfde wijk ook al een inbraak plaats. Toen werden de verdachten overlopen op de Brunel.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Weegbree of heeft u andere informatie die kan leiden naar de verdachten? Neem dan contact op via 0900 - 8844 of via www.politie.nl


Laatst bewerkt op: 4 januari 2021 08:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt getuigen van inbraak Mijdrecht

De politie zoekt getuigen van een inbraak in Mijdrecht. Dieven sloegen zaterdag 2 januari toe op de Weegbree. De verdachten drongen via de achterzijde van de woning binnen. Dat gebeurde tussen op 2 januari tussen  15.00 en 21.30 uur.  De bewoners waren op dat moment niet thuis. Wat er precies buit is gemaakt, is nog niet bekend. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: