0001 - Skischool Aveen 2021
Vrouw raakt rijbewijs kwijt, maar rijdt toch verder

Vrouw raakt rijbewijs kwijt, maar rijdt toch verder


Geplaatst op: 23 januari 2021

In Vinkeveen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist aangehouden. De vrouw moest vanwege een forse snelheidsovertreding haar rijbewijs inleveren, maar stapte toch weer achter het stuur.

De verdachten werd staande gehouden vanwege een forse snelheidsovertreding. Agenten hadden een snelheidsoverschrijding van 80 kilometer per uur waargenomen. De automobilist haar rijbewijs werd ingevorderd en de vrouw mocht niet meer achter het stuur kruipen.

Nog geen vijf minuten later werd de auto van de snelheidsduivel weer gespot. Agenten gaven het voertuig opnieuw een stopteken en de vrouw bleek weer achter het stuur te zitten. De Bulgaarse dame is aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.

Lees ook: Politie houdt verdachten met getrokken pistool aan na achtervolging A2 


Laatst bewerkt op: 23 januari 2021 07:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw raakt rijbewijs kwijt, maar rijdt toch verder

In Vinkeveen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist aangehouden. De vrouw moest vanwege een forse snelheidsovertreding haar rijbewijs inleveren, maar stapte toch weer achter het stuur. De verdachten werd staande gehouden vanwege een forse snelheidsovertreding. Agenten hadden een snelheidsoverschrijding van 80 kilometer per uur waargenomen. De automobilist haar rijbewijs werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: