De Baat (2e)
Gemeente zet extra handhavers en verkeersregelaars in na opnieuw drukte Botshol

Gemeente zet extra handhavers en verkeersregelaars in na opnieuw drukte Botshol


Geplaatst op: 13 februari 2021

Ondanks het autoverbod rondom de Botshol bij Abcoude is het er wederom druk. Honderden schaatsliefhebbers kwamen zaterdagochtend vroeg naar het natuurijs en hadden maling aan verkeersborden.

Vrijdag was het zo druk op de Botshol dat hulpverleners moeite hadden om enkele gewonde schaatsers te bereiken. Wegen rondom de Botshol stond vol met auto's. De gemeente greep in en kondigde voor dit weekend een totaal autoverbod af in de omgeving van de Botshol. Met tekstkarren worden bezoekers gewaarschuwd: ''Schaatsgebied Botshol afgesloten'' is er met koeienletters te lezen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

schaatskoorts_1613206255.png

Ondanks de waarschuwingen blijven schaatsliefhebbers komen en proberen verkeersregelaars alles in goede banen te lijden. Toen tientallen automobilisten diverse verbodsborden negeerde werden er extra handhavers en verkeersregelaars ingezet. Die hebben de omliggende wegen nu volledig afgesloten, maar ook dat weerhoud de fanatiekelingen niet.

Honderden mensen parkeren hun auto nu net buiten het afgesloten gebied en gaan te voet verder. Sommige moeten zelfs drie kwartier lopen om de ijzers onder te binden. Andere hebben een fiets bij zich en zijn een stuk sneller op het populaire natuurijs.


Laatst bewerkt op: 13 februari 2021 09:51

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente zet extra handhavers en verkeersregelaars in na opnieuw drukte Botshol

Ondanks het autoverbod rondom de Botshol bij Abcoude is het er wederom druk. Honderden schaatsliefhebbers kwamen zaterdagochtend vroeg naar het natuurijs en hadden maling aan verkeersborden. Vrijdag was het zo druk op de Botshol dat hulpverleners moeite hadden om enkele gewonde schaatsers te bereiken. Wegen rondom de Botshol stond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: