001 - OrMontre
Duur rondje schaatsen in Botshol voor tientallen automobilisten

Duur rondje schaatsen in Botshol voor tientallen automobilisten


Geplaatst op: 13 februari 2021

Het rondje schaatsen in De Botshol bij Abcoude is voor sommige automobilisten duur uitgepakt. De politie en boa's hebben diverse bekeuringen uitgedeeld aan foutparkeerders.

Langs diverse wegen rondom De Botshol is het vanwege de grote drukte verboden te parkeren. Niet iedereen volgt die aanwijzingen op en er zijn alle verschillende boetes uitgedeeld. In één geval moest een verkeersregelaar zelfs de politie bellen. De automobilist luisterde niet en bleef staan. Agenten hebben de man op de bon geslingerd.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

botshol_1613219706.png

Andere automobilisten dachten mazzel te hebben en konden hun auto wel kwijt. Bij terugkomst van het rondje schaatsen hadden ze grote pech. Enkele auto's stonden verzakt in de berm en een sleepwagen moest er aan te pas komen. Dat pakte uiteindelijk ook duur uit.


Laatst bewerkt op: 13 februari 2021 13:35

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duur rondje schaatsen in Botshol voor tientallen automobilisten

Het rondje schaatsen in De Botshol bij Abcoude is voor sommige automobilisten duur uitgepakt. De politie en boa's hebben diverse bekeuringen uitgedeeld aan foutparkeerders. Langs diverse wegen rondom De Botshol is het vanwege de grote drukte verboden te parkeren. Niet iedereen volgt die aanwijzingen op en er zijn alle verschillende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: