001 - OrMontre
Auto te water in Nieuwersluis

Auto te water in Nieuwersluis


Geplaatst op: 6 maart 2021

Zaterdagmiddag is er een auto te water geraakt op de Rijksstraatweg tussen Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis. De wagen raakte flink beschadigd.

Het ongeluk gebeurde rond 16:00 uur in een bocht bij Nieuwersluis. Volgens de politie had de bestuurder de aandacht even niet op de weg toen het mis ging. De wagen raakte van de weg en belandde in het water. De bestuurder raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij.

Het ter plaatse gekomen takelbedrijf kreeg de wagen niet uit het water en moest een andere takelwagen halen. De auto lag hierdoor ruim een uur onbeheerd langs de weg waardoor tientallen automobilisten stopten om hulp te verlenen.

Het is niet de eerste keer dat het mis gaat. Twee maanden geleden raakte een automobilist nog zwaargewond op datzelfde punt. In 2017 gleed er een motorrijder te water. Hij overleed ter plekke. Ook knalde er in dat jaar een automobilist tegen een boom. De wagen vloog in brand en de inzittende kon op het nippertje het voertuig verlaten.

Lees ook: Brandweer bevrijdt zwaargewonde automobilist uit te water geraakt voertuig Nieuwersluis
Laatst bewerkt op: 6 maart 2021 16:54

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto te water in Nieuwersluis

Zaterdagmiddag is er een auto te water geraakt op de Rijksstraatweg tussen Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis. De wagen raakte flink beschadigd. Het ongeluk gebeurde rond 16:00 uur in een bocht bij Nieuwersluis. Volgens de politie had de bestuurder de aandacht even niet op de weg toen het mis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: