001 - OrMontre
Tijdelijke actie Toyota: Hybride rijden voor prijs benzine

Tijdelijke actie Toyota: Hybride rijden voor prijs benzine


Geplaatst op: 28 mei 2021

Toyota Van Ekris maakt hybride elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Tijdelijk rijdt u een Toyota Hybrid voor de prijs van een benzine-uitvoering, zoals de Yaris, Corolla of C-HR. Uw voordeel loopt hiermee op tot wel € 2.500,-! 

Deze actie is zeer uniek. De laatste keer dat Toyota deze actie uit de kast trok is al weer van een paar jaar geleden. Het is een echte officiële prijs verlaging op alle hybride modellen. De actie loopt dan ook tot eind juni. Aldus Ferry van Ekris van Toyota dealer van Ekris uit Mijdrecht

Direct een gratis offerte? Binnen enkele minuten in je mail. Check onze actie pagina 

De ene hybride is de andere niet

 Ruim 15 miljoen mensen met een Toyota Hybride leggen meer elektrische kilometers af dan alle anderen, dag in dag uit. Met negen hybride elektrische modellen van de vierde generatie waarmee je tot 50% van je stadsritten emissievrij kunt rijden, gaan we aan kop richting een geëlektrificeerde wereld. En daar zijn we ontzettend trots op.

 Met 23 jaar ervaring biedt onze next-level hybride elektrisch-technologie prestaties en een actieradius van topniveau. Zo kun je met een gerust hart op weg. Een elektromotor als basis met de assistentie van een benzinemotor werken naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Onze zelf opladende hybrides bieden de voordelen van elektrisch rijden, zonder dat je de auto met een stekker hoeft op te laden.

Toyota Van Ekris verkocht de eerste hybride in Nederland

 Leuk om te melden is dat Toyota Van Ekris de eerste echte hybride in Nederland verkocht. Dit was het Prius model 1. Zeer uniek en Toyota liep toen al ver voor. Een verbruik van 1 op 24 was normaal voor dit model. Pas later werd de Prius de standaard in de wereld als het om hybride gaat. Model 2 heeft dar flink aan bijgedragen. Nu zijn alle modellen hybride en heeft de Prius eigenlijk zijn werk gedaan! Aldus Van Ekris. 

Meer weten of gewoon vrijblijvend een hybride testen? 

Het Toyota Van Ekris-team in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met hybride rijden. Kijken of proefrijden? Bel even voor een afspraak met hun team. Telefoon: 0297-230350

Van Ekris Toyota ook voor Nieuwkoop en omgeving

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Alphen aan den Rijn maar ook voor de gemeente Nieuwkoop, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart, Woerdense Verlaat en de Ronde Venen? ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Wij zitten in Alphen aan den Rijn naast tuincentrum de Bosrand en in Mijdrecht op de Industrieweg. Kijk eens op www.vanekris.nl.


Laatst bewerkt op: 28 mei 2021 08:40

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tijdelijke actie Toyota: Hybride rijden voor prijs benzine

Toyota Van Ekris maakt hybride elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Tijdelijk rijdt u een Toyota Hybrid voor de prijs van een benzine-uitvoering, zoals de Yaris, Corolla of C-HR. Uw voordeel loopt hiermee op tot wel € 2.500,-!  Deze actie is zeer uniek. De laatste keer dat Toyota deze actie uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: