001 -Family
Buurtcentrum ’t Buurtnest in Uithoorn verwoest door brand

Buurtcentrum ’t Buurtnest in Uithoorn verwoest door brand


Geplaatst op: 1 januari 2022

Iets na tien uur op oudjaarsavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in buurtcentrum ’t Buurtnest in Uithoorn. De brand ontwikkelde zich snel. De brandweer schaalde daarom op naar zeer grote brand om zo met veel materieel verdere branduitbreiding te kunnen voorkomen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Omwonenden en mensen in de omgeving werden daarom geadviseerd om uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

Rond half 1 kon het sein brand meester worden gegeven. De brandweer is nog enige tijd bezig met nabluswerkzaamheden. De schade aan het gebouw is aanzienlijk. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Lees ook: Buurthuis in Uithoorn in lichterlaaie

 


Laatst bewerkt op: 1 januari 2022 10:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtcentrum ’t Buurtnest in Uithoorn verwoest door brand

Iets na tien uur op oudjaarsavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in buurtcentrum ’t Buurtnest in Uithoorn. De brand ontwikkelde zich snel. De brandweer schaalde daarom op naar zeer grote brand om zo met veel materieel verdere branduitbreiding te kunnen voorkomen. Bij de brand kwam veel rook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: