001 - Escape TopBanner
Gemeente Uithoorn: gebruikers van ’t Buurtnest staan er niet alleen voor

Gemeente Uithoorn: gebruikers van ’t Buurtnest staan er niet alleen voor


Geplaatst op: 4 januari 2022

Op oudjaarsavond woedde een hevige brand in ‘t Buurtnest aan de Arthur Van Schendellaan. De schade aan het gebouw blijkt aanzienlijk. Politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Veel schade

De schade aan ’t Buurtnest wordt op dit moment in kaart gebracht. Burgemeester Pieter Heiliegers: “Er is schade aan een groot gedeelte van het gebouw. Natuurlijk raakt dit de omwonenden, alle huurders en gebruikers van het buurtcentrum enorm. De brandweer en politie doen nu met grote zorgvuldigheid onderzoek naar de oorzaak van de brand. Dit heeft zeer hoge prioriteit.”

Wethouder José de Robles vult aan: “Deze week nog organiseren we een online- bijeenkomst voor alle huurders en gebruikers van ’t Buurtnest. We proberen ook om met hen persoonlijk in contact te komen om te horen waar zij nu behoefte aan hebben. Het is heel ingrijpend en we willen laten weten dat ze er niet alleen voor staan.” 

Informatie voor betrokkenen en omwonenden

Gebruikers, omwonenden en andere betrokkenen van ’t Buurtnest die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de gemeente, via een mail aan gemeente@uithoorn.nl; met in het onderwerp “brand buurtnest”. Of via het algemene nummer: (0297) 513 111.

Op de gemeentewebsite is een aparte pagina aangemaakt met alle beschikbare informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over de brand: uithoorn.nl/brandbuurtnest


Laatst bewerkt op: 5 januari 2022 14:56

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Uithoorn: gebruikers van ’t Buurtnest staan er niet alleen voor

Op oudjaarsavond woedde een hevige brand in ‘t Buurtnest aan de Arthur Van Schendellaan. De schade aan het gebouw blijkt aanzienlijk. Politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand. Veel schade De schade aan ’t Buurtnest wordt op dit moment in kaart gebracht. Burgemeester Pieter Heiliegers: “Er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: