001 -Family
Drugsafval gedumpt in Abcoude: weg volledig afgesloten

Drugsafval gedumpt in Abcoude: weg volledig afgesloten


Geplaatst op: 23 september 2022

De politie zoekt getuigen van het dumpen van drugsafval in de regio. Criminelen hebben de vaten achtergelaten in Abcoude en Nieuwer Ter Aa.

Donderdagavond werden twee vaten met drugsafval gevonden op de Oukoop bij Nieuwer Ter Aa. Een avond later werd dezelfde hoeveelheid gevonden op de Winkeldijk bij Abcoude.

De politie startte een onderzoek na het aantreffen van de vaten. In Abcoude werd ook de brandweer ingeschakeld vanwege lekkage van één van de vaten. De weg werd volledig afgesloten en een gespecialiseerd bedrijf moest de vaten vakkundig opruimen.

De politie zoekt getuigen die meer weten over deze dumping. Onderzoek leert dat criminelen het drugsafval in een straal van 15km van het laboratorium dumpen.


Laatst bewerkt op: 23 september 2022 23:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drugsafval gedumpt in Abcoude: weg volledig afgesloten

De politie zoekt getuigen van het dumpen van drugsafval in de regio. Criminelen hebben de vaten achtergelaten in Abcoude en Nieuwer Ter Aa. Donderdagavond werden twee vaten met drugsafval gevonden op de Oukoop bij Nieuwer Ter Aa. Een avond later werd dezelfde hoeveelheid gevonden op de Winkeldijk bij Abcoude. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: