001 - Escaperoom aglemeen
Ongelukken op N201 bij Mijdrecht en Loenersloot

Ongelukken op N201 bij Mijdrecht en Loenersloot


Geplaatst op: 7 december 2022

Woensdagmiddag zijn twee bestelbusjes met elkaar in botsing gekomen op de N201 bij Mijdrecht. De inzittenden kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag rond 12:00 uur op de N201 ter hoogte van Hotel Mijdrecht. De bestuurder van de achterste bestelbus, een pakketbezorger, zag zijn voorganger te laat met een kop-staartbotsing als gevolg. Ambulancepersoneel heeft de inzittende van de voorste auto gecontroleerd op letsel waarna de man zelfstandig kon uitstappen.

Lees ook: Het AJOC Festival komt terug

Verkeer op de N201 moest rekening houden met vertraging en werd beurtelings om het ongeluk geleid. De auto's zijn weggesleept.

Een half uur later gebeurde er nog een ongeluk op de N201. Een paar kilometer verder bij Loenersloot ging een motorrijder onderuit. Klik hier voor meer informatie.


Laatst bewerkt op: 7 december 2022 14:40

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongelukken op N201 bij Mijdrecht en Loenersloot

Woensdagmiddag zijn twee bestelbusjes met elkaar in botsing gekomen op de N201 bij Mijdrecht. De inzittenden kwam met de schrik vrij. Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag rond 12:00 uur op de N201 ter hoogte van Hotel Mijdrecht. De bestuurder van de achterste bestelbus, een pakketbezorger, zag zijn voorganger te laat met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: