001 -Family
Brand richt ravage aan in Uithoorn

Brand richt ravage aan in Uithoorn


Geplaatst op: 14 maart 2023

In Uithoorn heeft dinsdagochtend korte tijd een felle brand gewoed. Twee scooters en een auto brandde volledig uit. Ook zijn de vlammen overgeslagen naar een naastgelegen woning.

Lees ook: Geef uw mening op de nieuwe Woonvisie Uithoorn

De brand werd rond 5:10 uur ontdekt op het Klein Hoefblad in Uithoorn. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de auto en stonden ook twee scooters in brand. Het vuur was moeilijk te houden en de vlammen sloegen over naar een woning. Tot op zeker twee hoog van de drive-in woning zijn de ruiten gesprongen. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plekke om het vuur te bestrijden.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Opvallend is dat ruimt een maand geleden ook een auto is uitgebrand op nog geen 15 meter afstand van deze brand. De politie doet onderzoek.

 
Laatst bewerkt op: 14 maart 2023 07:10

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brand richt ravage aan in Uithoorn

In Uithoorn heeft dinsdagochtend korte tijd een felle brand gewoed. Twee scooters en een auto brandde volledig uit. Ook zijn de vlammen overgeslagen naar een naastgelegen woning. Lees ook: Geef uw mening op de nieuwe Woonvisie Uithoorn De brand werd rond 5:10 uur ontdekt op het Klein Hoefblad in Uithoorn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: