Wederom autobrand in Mijdrecht, daders op beeld


Geplaatst op: 27 april 2023

Donderdagmorgen (Koningsdag) rond 1.15 uur is er wederom een auto in brand gestoken in Mijdrecht. Dit keer op de Stadhouderlaan. 

Lees ook: [VIDEO] Woningovervallers die ketting van hals van vrouw (84) trokken, kwamen mogelijk uit omgeving Wilnis

De nacht ervoor was het rond hetzelfde tijdstip ook raak, maar toen op de Proostdijstraat. Bij aankomst van de brandweer stond een Volkswagen in brand. De dag ervoor was een zelfde type auto. 

De auto stond geparkeerd bij een flat en ook de auto ernaast raakte door de brand beschadigd. Volgens omwonenden is de daad op beeld te zien, want er zijn huizen met videodeurbellen. De politie doet onderzoek naar deze beelden en de daders. 

De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900 8844.

In januari waren er in Mijdrecht ook meerdere autobranden achter elkaar. Of er een verband is met die branden wordt onderzocht.Laatst bewerkt op: 27 april 2023 09:15

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wederom autobrand in Mijdrecht, daders op beeld

Donderdagmorgen (Koningsdag) rond 1.15 uur is er wederom een auto in brand gestoken in Mijdrecht. Dit keer op de Stadhouderlaan.  Lees ook: [VIDEO] Woningovervallers die ketting van hals van vrouw (84) trokken, kwamen mogelijk uit omgeving Wilnis De nacht ervoor was het rond hetzelfde tijdstip ook raak, maar toen op de Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: