001 -Family
File door ongeluk op oprit N201 bij Vinkeveen

File door ongeluk op oprit N201 bij Vinkeveen


Geplaatst op: 9 mei 2023

Op de N201 bij Vinkeveen is dinsdagavond een ongeluk gebeurd. Het ging mis tijdens de avondspits op de oprit richting Mijdrecht. Niemand raakte gewond. Eén rijstrook en de oprit werden afgesloten met een lange file als gevolg.

Lees ook: Aanleg jachthaven E-Harbour Uithoorn van start aan de Wilhelminakade

Rond 16:50 uur probeerde drie automobilisten in te voegen op de N201 richting Mijdrecht. Twee bestuurders stonden te wachten tot er ruimte was om in te voegen toen deze door een derde automobilist van achter werden geramd. De voorste auto schoot hierdoor tegen een hijskraan die op N201 reed. Volgens getuigen stuiterde één van de wagens ruim een meter hoog de lucht in. Alle inzittenden konden zelfstandig uitstappen en niemand raakte gewond.

Vanwege het ongeluk werd de rijstrook en de oprit richting Mijdrecht afgesloten. Verkeer moest rekening houden met vertraging.Laatst bewerkt op: 9 mei 2023 18:48

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

File door ongeluk op oprit N201 bij Vinkeveen

Op de N201 bij Vinkeveen is dinsdagavond een ongeluk gebeurd. Het ging mis tijdens de avondspits op de oprit richting Mijdrecht. Niemand raakte gewond. Eén rijstrook en de oprit werden afgesloten met een lange file als gevolg. Lees ook: Aanleg jachthaven E-Harbour Uithoorn van start aan de Wilhelminakade Rond 16:50 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: