Demmerik Vinkeveen krijgt vanaf 9 juni tijdelijke brug

Demmerik Vinkeveen krijgt vanaf 9 juni tijdelijke brug


Geplaatst op: 26 mei 2023

Op 16 mei sloot de gemeente de brug ter hoogte van Demmerik 94 af voor gemotoriseerd verkeer vanwege veiligheidsredenen. Vanaf 9 juni is de weg weer open voor gemotoriseerd verkeer door de aanleg van een tijdelijke brug. De aanleg van deze tijdelijke brug start op 30 mei.

Lees ook: Eigenwijze automobilist rijdt zich vast op afgesloten brug

Op 30 mei start de aanleg van de tijdelijke brug. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Demmerik toegankelijk voor voetgangers en afgestapte fietsers, door de aanleg van een tijdelijke overgang over het water. Gedurende deze periode blijft de huidige verkeersomleiding voor gemotoriseerd verkeer van kracht.

30 mei start werkzaamheden

De aannemer begint met de aanvoer van het benodigde materiaal en de aanleg van de tijdelijke oplossing voor voetgangers en afgestapte fietsers. Hiervoor worden regelmatig zware vrachtwagens en kranen ingezet. De eerste dagen zet de gemeente verkeersregelaars in om alles in goede banen te leiden.

9 juni Demmerik open

Vanaf 9 juni is de Demmerik weer open voor gemotoriseerd verkeer. Ook vrachtwagens en hulpdiensten, zoals de brandweer kunnen deze tijdelijke brug gebruiken. Voor het vrachtverkeer geldt echter wel een beperking; vrachtwagens mogen niet langer zijn dan 12 meter en/of zwaarder zijn dan 10.000 kilo.

Definitieve oplossing

Op dit moment is de gemeente in overleg met gespecialiseerde -daar waar mogelijk lokale- aannemers om te bepalen hoe een nieuwe brug gerealiseerd kan worden en binnen welke termijn dit mogelijk is.Laatst bewerkt op: 13 juli 2023 09:15

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Demmerik Vinkeveen krijgt vanaf 9 juni tijdelijke brug

Op 16 mei sloot de gemeente de brug ter hoogte van Demmerik 94 af voor gemotoriseerd verkeer vanwege veiligheidsredenen. Vanaf 9 juni is de weg weer open voor gemotoriseerd verkeer door de aanleg van een tijdelijke brug. De aanleg van deze tijdelijke brug start op 30 mei. Lees ook: Eigenwijze Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: