De Baat (2e)
Arrestatieteam houdt verdachte van overval Abcoude aan

Arrestatieteam houdt verdachte van overval Abcoude aan


Geplaatst op: 11 november 2023

De politie heeft in Amsterdam een 25-jarige verdachte aangehouden voor de woningoverval bij voormalig profvoetballer Oussama Assaidi in Abcoude. Na onderzoek van de recherche kon een arrestatieteam van de politie de 25-jarige verdachte uit Amsterdam vrijdagmiddag aan de Rozengracht in de hoofdstad aanhouden.

Lees ook: Verdachte van overval supermarkt Mijdrecht aangehouden

De politie kreeg donderdag om 18.30 uur een melding van een woningoverval in Abcoude. De overvaller had een vuurwapen bij zich en ging er met een buit van door. Tijdens zijn vlucht stal hij een scooter.

 De oud-international van Marokko vertelde aan de De Telegraaf dat de buit twee tasjes waren. Assaidi zei verder dat de overvaller zijn vrouw opwachtte en haar bedreigde met een vuurwapen om haar de deur open te laten maken.

 Assaidi speelde onder meer voor Heerenveen, Liverpool en FC Twente.

 


Laatst bewerkt op: 11 november 2023 06:35

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Arrestatieteam houdt verdachte van overval Abcoude aan

De politie heeft in Amsterdam een 25-jarige verdachte aangehouden voor de woningoverval bij voormalig profvoetballer Oussama Assaidi in Abcoude. Na onderzoek van de recherche kon een arrestatieteam van de politie de 25-jarige verdachte uit Amsterdam vrijdagmiddag aan de Rozengracht in de hoofdstad aanhouden. Lees ook: Verdachte van overval supermarkt Mijdrecht aangehoudenLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: