001 - De Baat
Politieheli landt bij scooterongeluk Loenen aan de Vecht

Politieheli landt bij scooterongeluk Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 13 mei 2024

In Loenen aan de Vecht is zondagavond de politieheli geland. De agenten uit de heli kwamen assisteren bij een scooterongeluk. 

Rond 20:45 uur ging een scooterrijder lelijk onderuit op de Oost Kanaaldijk tussen Loenen aan de Vecht en Nigtevecht. De politieheli die in de buurt was landde, zodat agenten uit de heli medische assistentie aan het slachtoffer konden geven in afwachten op de ambulance. Toen de ambulance en twee politieauto's ter plaatse waren kon de heli weer opstijgen.

Het slachtoffer van het ongeluk raakte gewond. Over zijn letsel is nog niets bekend. Volgens omstanders droeg de man geen helm. De politie doet onderzoek naar het ongeluk en heeft daarvoor ook een blaas- en drugstest afgenomen. De resultaten hiervan kon de politie nog niet geven. 

 Laatst bewerkt op: 13 mei 2024 07:21

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieheli landt bij scooterongeluk Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht is zondagavond de politieheli geland. De agenten uit de heli kwamen assisteren bij een scooterongeluk.  Rond 20:45 uur ging een scooterrijder lelijk onderuit op de Oost Kanaaldijk tussen Loenen aan de Vecht en Nigtevecht. De politieheli die in de buurt was landde, zodat agenten uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: