Atlantis E1 wint ook weer de achtste wedstrijd

Geplaatst op: 24 januari 2011

In de zaal is deze groei enorm doorgezet waardoor de E1 nu de eerste plaats inneemt. De eerste wedstrijd werd met 11-0 gewonnen: het begin was daar.
Daarna waren de uitslagen 8-0, 5-1, 8-1, 5-2, 5-5 en 9-2, waardoor ze met dertien punten de eerste plaats innemen met ook een heel mooi doelsaldo van
51 voor en slechts 11 tegen.

Afgelopen zaterdag speelde de E1 uit tegen Roda in Westzaan. Roda was de eerste keer met 8-0 verslagen, maar Atlantis moest waken voor onderschatting. De coaches Wouter en Serge gaven in hun praatje vooraf aan dat deze wedstrijd weer met 0-0 begint. De tegenpartij was in de tussentijd ook flink gegroeid als de uitslagen bekeken werden. De vaste opstelling was Marc, Sam, Iris en Jennifer in de aanval. In de verdediging stonden Jurjen, Robin, Ilona en Fay.

Atlantis begon wat slapjes aan de wedstrijd, maar toen ze eenmaal de pit hadden begon het te lopen. Via twee mooie afstandschoten en een doorloopbal uit de diepte - het mooiste doelpunt van de wedstrijd - werd het 3-0. Naast de mooie doelpunten werd er ook zeer goed aangegeven en afgevangen.

In de rust werden nog wat puntjes doorgesproken en er werd de tweede helft met hetzelfde enthousiasme gespeeld.
Wederom scoorde Atlantis E1 twee mooie afstandschoten en een doorloopbal. Zo werd de tweede helft afgesloten met dezelfde score als de eerste helft, waardoor de einduitslag 6-0 werd in het voordeel van Atlantis. Hierdoor nemen ze nog steeds de eerste plaats in maar nu met acht gespeelde wedstrijden en vijftien punten. Voor de coaches is het een hele leuke groep waar nog heel veel groei in zit. De E1 wil heel graag verbeteren en alle spelers zuigen alles wat ze leren op als een spons.
Volgende week speelt Atlantis E1 geen wedstrijd, maar gaan ze als team van de week het vlaggenschip aanmoedigen. Komt u ook kijken?

Het door DHIM gesponsorde Atlantis E1 is de zaalcompetitie goed begonnen en blijft maar winnen. De veldcompetitie werd op een knappe derde plaats afgesloten. Vooral het tweede deel van deze competitie begon het nieuw samengestelde team te draaien. In de zaal is deze groei enorm doorgezet waardoor de E1 nu … Lees meer »