AJOC Festival

AJOC Festival

AJOC Festival

Ieder jaar met Pinksteren organiseert jongerenvereniging AJOC het AJOC festival. Zo'n 300 jonge vrijwilligers zorgen ervoor dat De Ronde Venen en de wijde omgeving vier dagen lang een groot feest kan vieren.

Het AJOC Festival kent zijn oorsprong in 1982.Het feestweekend vond toen nog plaats in September. Het begon toen met een veiling op de eerste avond, tweede avond was een dansavond met band en de derde avond als afsluitingsavond met discotheek. Dit feest werd georganiseerd door vier verenigingen onder de gezamenlijke naam "De Kring". De Kring bestaande uit AJOC, KPJ Vinkeveen, Joel en Mix wilden iets organiseren, om de saamhorigheid te vergroten en de Kring financieel sterker te maken.

In die jaren zijn er vele bands de revue gepasseerd. Hierdoor heeft AJOC een bekende naam op gebouwd en behoort tot één van de grootste festivals van Nederland. Het festival in 2006 trok 21000 bezoekers. Anno 2008 is het festival niet meer weg te denken.

Het AJOC Festival 2009 was weer een groot succes, het weer was super en de artiesten hebben goede optredens neergezet. De organisatie bedankt iedereen voor 4 fantastische dagen! Op naar het festival van 2010 op  21, 22, 23 en 24 mei. Alweer de 25ste editie van het Festival van De Ronde Venen en ver daar buiten.

Meer informatie is te vinden op www.ajoc.nl

 

 

 

 

Contactgegevens
Postbus 365
3640 AJ Mijdrecht
E-mail: festivalinfo@ajoc.nl
Website: www.ajoc.nl

Nieuws

Geen afbeelding
28 nov 2012
Geen AJOC Festival in 2013
Helaas moet jongerenvereniging AJOC bekend maken dat er in 2013 geen AJOC F…
Geen afbeelding
06 jun 2012
Minder bezoekers dan verwacht voor AJOC Festival
De 27e editie van het AJOC Festival, dat traditiegetrouw tijdens het pinkst…
Geen afbeelding
16 mei 2012
AJOC Festival staat voor de deur
Pinksteren komt eraan, dat betekent dat het AJOC Festival in aantocht is. V…
Geen afbeelding
01 mei 2012
Spektakeldag AJOC Festival vermaak voor jong en oud
Tijdens de Spektakeldag van het AJOC Festival op maandag 28 mei is er voor …

')