001 - De Baat
Auto te water en gewonde bij ongeluk op kruispunt Waverveen

Auto te water en gewonde bij ongeluk op kruispunt Waverveen


Geplaatst op: 3 november 2020

Bij een ongeluk op een kruispunt in Waverveen is dinsdagochtend een auto in het water beland. Één persoon raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde op het kruispunt van de Hoofdweg met de Proostdijerdwarsweg. De oranje Volkswagen Caddy reed op de Hoofdweg richting Nessersluis toen hij waarschijnlijk over het hoofd werd gezien door een mede weggebruiker die van links kwam. De bestuurders konden een botsing niet meer voorkomen en één van de voertuigen raakte te water. De automobilist kon zelfstandig weer op het droge komen en raakte lichtgewond.

Het gaat vaker mis op dit kruispunt. Precies een maand geleden raakte er ook al een auto te water die betrokken was bij een ongeluk. In juli ging het ook al mis en in mei belandde er een motorrijder in het waterLaatst bewerkt op: 3 november 2020 10:09

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto te water en gewonde bij ongeluk op kruispunt Waverveen

Bij een ongeluk op een kruispunt in Waverveen is dinsdagochtend een auto in het water beland. Één persoon raakte gewond. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt van de Hoofdweg met de Proostdijerdwarsweg. De oranje Volkswagen Caddy reed op de Hoofdweg richting Nessersluis toen hij waarschijnlijk over het hoofd werd gezien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: